Examen och nycklar som rymmer.

Förra veckan var jag hemskt dålig på att uppdatera här, det hände nämligen ganska mycket oväntade saker då.
Untitled
I torsdags var Carl och jag utelåsta. När vi var och handlade hade min nyckel trillat ur Carls ficka. Typiskt jättejobbigt. Jag gick totalt 1,5 mil för att leta i varenda vrå vi passerat under dagen efter nyckeln. När jag letade ringde Carl alla ställen vi vart på och ett journummer där de berättade att de kunde borra hål i vår dörr för några tusen kronor eller så kunde vi få vänta i några timmar och få ett par extranyckalar. Vi väntade.
Act III: Slowly
Dagen efter vi suttit utelåsta i timmar hade Carl opponering på sin C-uppsatts. Han satt uppe hela natten och övade och jag var fascineradpublik (vi skulle ju gjort det på kvällen men då var vi ju utelåsta).
Barcelona dag två och tre
På fredagen överraskade jag Carl med en examensbrunch och under helgen har vi lagat mat som tagit tre timmar och gått på promenader utan att tappa bort våra nycklar. Nu ska jag skriva klart en rapport om en hemsida jag har byggt i skolan, tänkte visa den här för er senare i veckan!

Klicka på bilderna för källa.

Posted on: 1 Comment

One Response

  1. Maria says:

    Fy vad jobbigt!

Leave a Reply