Examen, Carnitas och Hyper Island.

Imorgon flyttar jag till Västerås, eller ja, bara för 6 veckor. Jag ska nämligen sommarjobba där! De senaste två veckorna har jag vart helt ledig, det är därför det har ekat lite tomt här. Idag är faktiskt min sista lediga dag på hela 2014. I torsdags fick jag reda på att jag kom in på Hyper Island och det drar igång redan den 4 augusti dvs dagen efter jag slutar jobba. Är himla pepp på det samtidigt som det känns lite läskigt, hela utbildningen är ju på engelska liksom! Här kommer lite bilder från första helgen i juni när vi firade att Carl är klar med sin utbildning, han har en kandidatexamen nu, så himla grymt!

Examen
Jag fixade en överraskningsbrunch åt honom när han kom hem från sin sista skoldag.
Examen
Här ser ni förresten lite av vår nya (eller ja gamla) stringbokhylla, tycker det blev himla hemtrevligt när den kom upp.
ExamenExamenPå lördagen samma helg så lagade vi Carnitas, vilket är lite av det godaste som finns. Här finns receptet och videolänkar! Efter den här helgen följde ca världens mest stressiga vecka, jag hade tre inlämningar i skolan, fotade min kusins student och Tomas och Yrsas bröllop.  Sen åkte jag till Kroatien (det var världs fint där) och så har jag vart hemma en vecka i Stockholm och äventyrat. Jag har rätt mycket kul att dela med mig av här med andra ord, så kika in framöver vettja!

Posted on: 7 Comments

7 Responses

 1. Maria says:

  Åh vad kul att du har kommit in! Grattis :D

 2. Fröken H says:

  Vad kul att du kom in på Hyper Island! Grattis! :D

 3. Mikaela says:

  Åh vad kul! Grattis!

 4. Maja says:

  Grattis till Hyper Island! Och ser fram emot att få kika in här och få se härliga Kroatienbilder :)

 5. Beata says:

  GRATTIS VAD ROLIGT!!!! :D

 6. Anna María says:

  Så himla kul att du kom in på Hyper! Vilket program? Jag minns när jag började där att jag var livrädd för engelskan, men vet du, det var så himla bra. Jag lärde mig prata bättre engelska och blev så mycket mer självsäker i språket. Svinnyttigt.

Leave a Reply