Ett roligt klipp och fyra olika sätt att göra risotto.

Jag har verkligen hängt på youtube den senaste veckan. Igår när Helena var här visade hon mig ett roligt klipp. När jag visade det för Carl idag sa han…..musikhumor…. Så alla kanske inte tycker det är så roligt men jag gör det, extra bra är det vid 02:44

Det andra klippet jag kommit över är det här:

Blev så himla peppad på att laga risotto när jag såg det, jag har faktiskt aldrig gjort det så nu måste jag verkligen prova. Är mest sugen på svampversionen! Annars så är ett tips, om ni som jag älskar matlagningsprogram, Jamie Olivers youtube-kanal. Älskar den!

Ps. tack för alla fina frågor kring brödbak!!

Posted on: 1 Comment

One Response

  1. Moa says:

    Haha, kom och tänka på den här videon! Det är typ den roligaste jag vet, kan se den hur många gånger som helst! http://www.youtube.com/watch?v=E0jl6uRxgcA&list=FLXAKper-wH1O7zcoxj0M-Kw&index=8

Leave a Reply