Ett hej och en lista.

Jag försvann visst. Det var inte planerat utan bara hände, sådär som det kan bli ibland. Jag har inte vetat vad jag ska skriva om eller hur jag ska skriva nu när allt är så annorlunda. Men jag tycker ju om att skriva här, framförallt så gillar jag det faktum att jag anstränger mig mer i livet när jag bloggar för att göra saker fina och roliga. När jag inte bloggar det blir jag en lat liten klump som äter tattiga middagar på papptallrik. Jag tänker att vi kör en mjukstart utan löften, för lovar jag saker vill jag göra tvärtom (mvh barnet). Så, här kommer ett litet hej i form av en lista:

1. Vad ser du fram emot den kommande veckan?
Jag har verkligen inga planer för nästa vecka. Men om två veckor ska jag till Köpenhamn och hälsa på Rikke, det ska bli så himla roligt!

2. Vilken var den senaste bloggen du började läsa?
Jag har nästan slutat läsa bloggar. Bloglovins app har blivit sämst? Så mycket buggar att jag bara tröttnar och struntar i allt.

roasted-cauliflower-chickpea-pita-4

3. Ska du laga någon god mat den här veckan?
Jag och Sofia har pratat om att laga “ROASTED VEGGIE PITAS WITH AVOCADO DIP” i flera veckor. Så jag tänker att vi borde göra det pga wow. Dregglar liksom av bilden?

4. Säg en grej du verkligen vill göra som du ska ta dig tid för den här veckan!
Simma! Och boka en tid för tatuering (så himla läskigt men pepp!).

5. Vad gjorde du igår kväll?
Jag kollade på serier, åt godis och hade mensvärk. Mindre rolig dag i livet.

6. En bild som symboliserar denna dag:
Dimma

7. Vad åt du till frukost idag?
Quesadillas med ost och kalkon, så gott.

8. Vilken tid på morgonen vaknar du?
Jag är en morgonmänniska till allas förtret. Mår liksom bra och är pigg 90% av alla dagar på morgonen. Vaknar typ 08.00 av mig själv jämt, ooops.

Lista från Julia.

Posted on: 8 Comments

8 Responses

 1. Mikaela says:

  Hej hej hej, välkommen tillbaka!

 2. ISA says:

  Men wow på mat-bilden ja! blir det uppföljning med resultat sen eller? ;)

 3. Beatrice says:

  Alltså, känner igen mig så mycket? Är så dålig på att göra saker jag lovat, hehe. Men HEJ! Kul att du är tillbaka.

 4. elise says:

  “Men jag tycker ju om att skriva här, framförallt så gillar jag det faktum att jag anstränger mig mer i livet när jag bloggar för att göra saker fina och roliga.” förstår precis vad du menar, får mig att själv vilja dra igång en s.k “livsstils-blogg”.

 5. sara says:

  hej emelie fint att du är tillbaka. <3

 6. Mirre says:

  Hej!
  Så glad att du är tillbaka!<3

 7. hmle says:

  Veggie Pitasen ser verkligen sinnessjukt goda ut!

Leave a Reply