En vanlig dag på jobbet

Jag har ju inte berättat vad jag jobbar med eller ens vart. Så därför tänkte jag att det kunde vara kul att dokumentera en jobbdag, så det gjorde jag i onsdags! Jag jobbar på Betonggruvan som marknadskommunikatör, men jag står också i butiken ibland. Det gör alla som jobbar där! Det är himla bra för att få en känsla av varumärket och sådär.   Jag kommer till jobbet 08.30 och börjar kolla upp massor utav saker gällande Google AdWords.  Tror att jag håller på och bli sjuk så dricker pressad solhatt en gång varannan timme (örter är Queen<3). Kollar och lyssnar på tutorials, därav hörlurarna!  Klockan 10 kommer mina kollegor, då tar jag denna bild och laddar upp den på Betonggruvans instagram.   Sedan bygger vi upp en liten studio. Det är himla svårt att få ljuset bra när en inte har speciellt mycket yta att jobba på.  Jag och Linnea fotar produktbilder till vår webbshop fram till lunch.       Äter lyxlunch. Hade på riktigt med mig en korianderkruka till jobbet. Det jag åt (och kommer äta resten av veckan) är kikärtscurry med rostad kokos, koriander och lime. Ni hör ju. Svingött. Tänkte dela receptet här sen!     Efter lunch fotade jag ett gäng saker till instagram (massor med knivar bland annat) och så fortsatte jag med Google AdWords tills jobbdagen var slut. Ungefär så kan en dag se ut för mig. Jag tycker så himla mycket om att det är omväxlade. Att det ena stunden kan komma en leverans till butiken med 100 hyllsystem att bära in till att jag i nästa ögonblick sitter och placerar ut knivar för att skapa en fin bild. Typisk bra mix! 

 

 

Posted on: 5 Comments

5 Responses

 1. Tove says:

  Hade du någon speciell utbildning för att få detta jobbet? Det låter superkul!

  • Un vélo says:

   Jag har pluggat visuell kommunikation på SU, mediateknik på Södertörn och Digital Data Strategy på Hyper Island. Alla grejer har gett något och det har liksom skapat en bra mix till slut. Generellt så skulle jag säga att Hyper är toppen för det mesta en vill bli inom digital design och kommunikation.

 2. Mirre says:

  Kul att du bloggar igen, Emelie! Alltid lika roligt att läsa : )

 3. Emma says:

  SÅ KUL att du börjat blogga igen tycker jag med! Och sånna här inlägg är roligt att läsa.

Leave a Reply