En skiss och massor med mat.

Jag är fortfarande inte ikapp med alla bilder jag har tagit. Så för att komma någorlunda i takt kommer här ett gäng med bilder på vad jag pysslande med de första dagarna förra veckan.
Saker som hände vecka trettiosju

Jag skissade upp en skiss för torsdagstemat, denna bild är för övrigt helt klar nu  med färg och allt. Och om det är någon som har undrat så är veckans torsdagstema mode!

Saker som hände vecka trettiosju

En kväll lagade jag en pastasås med kyckling, kantareller, vitlök, lök och matlagningsgrädde. Det blev sjukt gott.

Saker som hände vecka trettiosju

Som ni vet så är jag ju med i en frukostklubb, vi ses ett gäng och äter frukost varje onsdagsmorgon. Sjukt bra grej. Just nu är vi ute på turné och testar olika frukostställen. Förra veckan åt vi på bakverket. Det var väldigt gott men det ligger så himla långt bort från allt.

Saker som hände vecka trettiosju

På torsdagen gick jag klädd såhär, det var ju fortfarande sommar förra veckan så det fungerade att gå med bara ben <3

Saker som hände vecka trettiosjuSaker som hände vecka trettiosju

När det blev kväll mötte jag upp Carl, Anton, Mattias och Martin för att äta på flippin’. Det var, som alltid, helt sjukt gott!


Sedan blev det fredag och då var jag ju på Gröna Lund med Sofia och såg Oskar Linnros. Under lördagen fotade jag inget men då var Anton här och lagade mat och bakade bröd. Och på söndagen var jag på moderna museet med Julia men det har jag faktiskt bilder ifrån så hur det var och såg ut får ni se imorgon!


Förresten, en lite tråkig sak är att jag har vart tvungen att lägga till en dryg grej vid kommentarerna, att ni ska räkna ut ett tal innan ni kommenterar. Min blogg har nämligen översvämmats av spam de senaste dagarna, loggade in och ba YEY 30 nya kommentarer!!! Så var alla spam……….. Hoppas ni kommenterar i alla fall för jag älskar era kommentarer!

Posted on: 4 Comments

4 Responses

 1. Vilken jättesnygg väska på bilden ovan. Var har du fått tag i den?

  Angående spam. Har du akismet? WP plugin. Gratis för bloggar. Tog bort mina spam problem.

  • Un vélo says:

   Tack! Den är köpt på loppis :)

   Ja det fungerade nästan men en del kom igenom i alla fall, plus att jag fick mail om alla spamförsök så min mailinkorg blev överfull den med.

 2. Maria says:

  Åh, jobbigt för mig som slutat räkna efter gymnasiet hehe! Nä skoja, jag kommer fortsätta kommentera för svårt att låta bli i din blogg :)

 3. Johanna says:

  Sådana där matbilder är farliga, jag blir så sugen!! ^^

Leave a Reply