En ny spegel och ett slitet bord.

I tisdags gick jag och Carl till Myrorna, jag skulle leta födelsedagspresenter och han var snällt sällskap. Det hela slutade med noll saker till andra och två saker till oss själva. Så kan det gå!

New mirror and table.

 

Vi kanske måste flytta snart igen, men har vi tur kan vi få en studentlägenhet och då slipper vi bo bland andra personers saker. Någonting som behövs i ett hem är ju en spegel, så att man inte går ut med tandkräm runt munnen osv (dock händer det mig typ jämt hehe).

New mirror and table.New mirror and table.

 

 

Det andra vi köpte var ett himla fint, men lite väl slitet, vardagsrumsbord. Jag hoppas på att det är massivt så att jag och pappa kan slipa ner det och fixa till det! Annars kanske jag målar det i någon fin färg.

 

Posted on: 2 Comments

2 Responses

  1. Johanna says:

    Och finaste jordgloben!! :D

  2. Sara says:

    Hilma fin jordglob!

Leave a Reply