En liten del av min lägenhet.

De senaste dagarna när jag har vaknat på morgonen så är det första jag har tänkt “vad fint det är i lägenheten nu!”. Jag trivs verkligen så sjukt bra i mitt lilla hem.
Our new apartmentOur new apartment
För ett år sedan såg lägenheten ut lite som ovan. Sedan dess har ju ca allt ändrats, jag har både bott ensam och med Sofia (<3) som jag bor med just nu. Den största förändringen är ju att jag bor i ett utav rummen i lägisen nu. Där soffan står på bilden ovan står nu mera min säng och bokhyllan är borta för den var Carls. Ampel
En annan utmärkt förändring är att ampeln har flyttat till andra sidan rummet och fått en rosa/lila ruta bakom sig! Kolla fint va! Förra veckan målade jag lite mer men det tänkte jag visa mer av snart!

Posted on: 6 Comments

6 Responses

  1. lovisa says:

    åh FINT.

    ps! blogga mer! oftare!!!

  2. Så fint!!! Och ja blogga mer, saknar din blogg! :)

Leave a Reply