En klädsel, nästan i alla fall.

Igår gick jag och Carl till hammarby sjöstad och tillbaka, det tar bara 20 minuter att gå dit från där vi bor nu.

Höst

Jag hade på mig mina nya glasögon och min favorithalsduk sedan fyra år tillbaka. Tycker fortfarande om den lika mycket.

Höst

Så här glad är jag när jag har en paus från plugget, pausen råkade dock bli på ungefär hela dagen minus en timme. Så nu måste jag verkligen plugga. Borde nog åka till skolbiblioteket eller något, där vågar jag nog inte sätta på netflix.

Posted on: 6 Comments

6 Responses

 1. lovisa says:

  haha, åh gullo!

 2. Flora says:

  du är så fin i dina nya glajjor!!

 3. Mirre says:

  Hej Emelie! Jag måste bara få fråga en sak – hur tar du hand om ditt hår? Är det rödlätta din naturliga hårfärg eller färgar du? :) Har också en liknande hårfärg, som är min egna. Vill ha lite tips. Kram!

  • Un vélo says:

   Det är inte min naturliga hårfärg. Jag gör faktiskt inte så mycket, men jag har nyligen börjat använda en inpackning som heter “MARIA NILA PALETT MASQUE LUMINOUS COLOR” den är oerhört bra!

 4. tyraelvira says:

  var kommer dina fantastiska brillor ifrån! finaste!

Leave a Reply