En helg i Västerås

I fredags åkte jag till Västerås och kom fram till värsta snöstormen. Därför stannade jag inomhus så mycket jag kunde under fredagen men på lördagen gav jag mig ut på stan.

Västerås.Västerås.
Det första stället jag besökte var Myrorna, det är 25% studentrabatt på allt på myrorna fram till 2 mars. Sjukt bra!
Västerås.Västerås.Västerås.Västerås.
Efter myrorna gick jag igenom stan till biblioteket för att lämna tillbaka och låna ny kurslitteratur. Västerås.
Sedan åkte vi runt hela stan och besökte massor med second hand-butiker men jag köpte noll saker. På eftermiddagen kom mormor och morfar över så då fikade vi lite.
Västerås.
Mamma är så himla gullig som har beställt en kudde från min society6. Tycker den var sjukt fin i verkligheten, helt rätt färger, bra material och allt!
Västerås.
Blev tvungen att föreviga mammas och pappas lampa igen, vill hitta en liknande men det är så himla svårt.
Västerås.
Sedan blev det söndag och då fick jag skjuts till Stockholm tillsammans med 10 flyttkartonger i mammas och pappas minibil. När vi kom fram hade Carl lagat mat till oss!
Västerås.
Ost och skinkpaj, nybakat bröd och sallad. Så oerhört gott!
Västerås.
Som att det inte vore nog så hade han bakad kanelbullar också, med surdeg, de var fantastiskt goda! Efter fikat och maten sa jag hej då tack för att ni är bäst till mamma och pappa och somnade med värsta matkomat. Idag är det bara 5 dagar kvar tills vi får nycklarna till lägenheten. Är så peppad!!

Posted on: 5 Comments

5 Responses

 1. Elin says:

  Hej!
  Jag bor i Västerås och har för mig att du någon gång skrivit om att man kan köpa världens godaste te här på Teboden. Har dock glömt vad det hette, kommer du ihåg?
  Tack för fin blogg! Kram

  • Un vélo says:

   Det kan man göra, mitt favvote heter cornetto, bästa tesorten ever och om du fikar på cornettobar så kan man ta det till sin bulle där också :D Kram!

 2. Maria says:

  Vilka gulliga rosa hus!

 3. Bella says:

  Åh va jag önskar att Myrorna i Norrköping var sådär bra och fin! Den kan nämligen mycket väl vara den sämsta Myrorna-butiken jag varit inne i :(

 4. Så himla mysigt allt ser ut! Och så härligt att se kudden med ditt mönster. Avspeglar det sig rätt när en handlar genom shoppen så? Har nämligen en egen society också, men inte riktigt vågat använda den än eftersom jag inte vet hur kvalitén på produkterna blir. Kram!

Leave a Reply