En dag på djurgården.

Hej! Jag lever. Jag är hemma i min och Carls lägenhet över helgen och det är så himla mysigt. Jag har inte bloggat på länge för att jag jobbar hela dagarna och är himla seg när jag kommer hem, som om inte det vore nog så är min dator jäkligt seg den med (pga snart 4 år gammal och överfull) och mina föräldrars internet är det sämsta någonsin, hade bättre täckning i lägenheten vi hyrde uppe på bergen i Kroatien.
Djurgården.Djurgården.Djurgården.Djurgården.Djurgården.Djurgården.Djurgården.Djurgården.Djurgården.Djurgården.Djurgården.Djurgården.Djurgården.Djurgården.
Dagarna innan jag packade en ikea-kasse full med mina bästa kläder och åkte mot Västerås för 6 veckors sommarjobb så åkte jag och Carl till djurgården för en utflykt. Man kan faktiskt ta båten bara några meter från vår lägenhet över till Djurgården. Tycker det är himla mysigt och extra fint är det att båten heter Emelie. Vi fikade på Rosendals tädgård, fick sällskap av gulliga fåglar och missade precis båten hem så vi gick runt en extra timme och upptäckte nya gator och köpte mjukglass. Nu ska jag faktiskt ta samma båt över till Djurgården igen för idag är det popaganda på parkteatern!

Posted on: 2 Comments

2 Responses

  1. lovisa says:

    åh när jag ser dessa bilderna märker jag att jag saknat din blogg. vilken skärpa! helt magiskt fina.

Leave a Reply