En bröllopsinbjudan.

Nu kan jag äntligen visa den färdiga inbjudningskortet jag illustrerade till Tomas och Yrsa till deras bröllop! Så här såg ju en variant av kotet ut.
test_yrsatomas_blogg
En annan skiss jag gjorde var Tomas som boba fett för han älskar star wars och Yrsa älskar enhörningar men jag fick inte bröllopskänsla av de illustrationerna tillsammans så jag sumpade den idén. Inbjudan_nytt_uppslag-1_blogg
Tomas fick bli en älg istället för Boba Fett, tycker det passade mycket bättre!
inbjudan ny
Och för prick en vecka sedan var Tomas hemma hos oss och skrev ut en rejäl bunt inbjudningar. Jag har ju fått en skrivare i julklapp så jag tyckte det var megakul att se hur utskriften blev på lite finare papper! De pappret som användes var obestruket vilket gjorde att färgen inte blev lika stark och att korten fick en lite bleknad vintagekänsla, tycket det blev asbra!

Posted on: 5 Comments

5 Responses

  1. Maria says:

    Åh såg det på Yrsas och Tomas blogg. Så himla fint verkligen. Verkligen rolig sak att teckna åt sina vänner!

  2. Fantastiskt :) Jag älskar dem! Vi hade illustrationer av våra sneakers!

  3. Emelie L says:

    Fint Eme! :)

  4. Sandra Leone says:

    Åh hjälp vad fint!

Leave a Reply