En bild på något gott du ätit i år, lucka 2.

Första veckan i augustiTre maträtter och lite annat
Två bilder på goda saker fick det bli, den första lite mer speciell än den andra. Carl hade lagat en sjukt god ragu en kväll i augusti och det kändes extra lyxigt att komma hem till det efter lång intensiv dag i skolan (jag började plugga på Hyper redan den 4 aug). Bild två representerar alla miljarders med goda pizzor jag och Carl har lagat och ätit i år. Vi får en knäpp på någon maträtt sådär emellanåt, i år har det helt klart vart pizzans år. Älskar pizza.

Det här är en del av Emilys, julkalender, var med du också. Här kan du läsa om hur man går tillväga!

Posted on: 3 Comments

3 Responses

  1. ISA says:

    men alltså pizzan! SÅ fin <3

  2. christin says:

    finns det något recept på den där ragun? ser sjukt gott ut.

  3. Vicky says:

    egen pizza. fa-an vad gott. typisk grej jag tänker mig att jag ska göra mycket av 2015.

Leave a Reply