En bild på någon du älskat i år, lucka 3

Popaganda, lördagenTaxinge slott och MariefredOld town

Jag kunde inte ens välja en maträtt, hur ska jag då kunna ta en bild på bara en person? Det går ju inte. Översta bilden är på Carl, han är ju liksom min bästa vän, så himla rolig, knäpp och rakt igenom omtänksam.

Andra bilden är på min mamma och min syster, min gulliga pappa är inte med på bild men han räknas lika mycket han med. Älskar mig familj som istället för att sucka när jag sa att jag och Carl skulle flytta en gång till (det blir den sjunde gången nu) blev glada för vår skull och genast frågade om vi behövde någon hjälp<3

På den sista bilden sitter ett helt gäng av mina favoriter på rad, högst upp på en mur i Koratien, tycker om det här gänget så himla mycket! Jag blir verkligen helt genom glad varje gång jag umgås med dem!

Det här är en del av Emilys, julkalender, var med du också. Här kan du läsa om hur man går tillväga!

Posted on: 2 Comments

2 Responses

  1. Bianca says:

    <3333333333

  2. ISA says:

    fint fint fint <3

Leave a Reply