Drömmorgon med underbara Clara.

I tisdagsmorse gick jag upp tidigt för att ta mig in till söder i ösregnet. Målet var Saltå Kvarns butik där Underbara Clara skulle hålla i ett samtal med internetforskaren AnnaKarin Nyberg med temat Digitalt Entreprenörskap. Hela samtalet går att lyssna på här. Nästan bäst på hela morgonen var den långa frågestunden efter samtalet som tyvärr inte spelades in. Det är så mycket som är oklart kring just bloggande och företagande, vad får man göra? Hur ska man göra? Så många frågor och så lite absoluta svar. Det var väldigt kul och givande att vara där!
Drömmorgon hos saltå.


Drömmorgon hos saltå.
IMG_5308

Hur som helst så började det hela med en god frukost!

Drömmorgon hos saltå.
När vi satt och åt frukost sa Emma “en sånhär vägg med mjöl skulle en ha hemma” och då kontrade jag med att jo, men det har jag faktiskt. Inte en helg vägg tyvärr utan de är mer in knökade i ett litet skafferi, men mjölet, det har jag. Eller ja, Carl, för det är ju han som är bagaren.
Drömmorgon hos saltå.
Vår “lilla” mjölsamling.
Drömmorgon hos saltå.
När samtalet sedan startade satt jag allra längst fram med Louise, Emma och Johanna.

IMG_5331

AnnaKarin och Clara, så otroligt kloka människor. Om ni har en blogg eller bara är intresserade av digitalt entreprenörskap tycker jag absolut att ni ska kolla igenom klippet jag länkade till i början av inlägget!


De två svartvita bilderna har jag lånat av Emma.

Posted on: 2 Comments

2 Responses

  1. Det ska jag definitivt göra, så roligt det ska bli. Jag är ju väldigt intresserad av bloggande :)

  2. Maria says:

    Är det du som har flätfrisyr längst fram till vänster då? :) Jätteinspirerande program verkligen!

Leave a Reply