Drömmorgon med saltå kvarn, underbaraclara och Ida Östensson

Igår gick jag upp tidigt tidigt för att ta mig till Saltå Kvarns butik. Där skulle nämligen underbaraclara hålla i ett samtal med Ida Östensson, Ida är en av grundaren till Crossing boarders, fatta-kampanjen och ungefär 700 till fantastiska saker.
Saltå kvarn
Gillar Saltås förpackningar massor, och innehållet med såklart.
Saltå kvarnSaltå kvarn
Johanna, Clara och Carrå! IMG_4374
Jag och Johanna! Tidigare i veckan pratade vi om kameror och fotografi och jag rekommenderade ett objektiv till Johanna, 1 sekund efter att jag skickat vilket objektiv de var får jag svar: KÖPT! Älskar entusiasmen, hoppas bara du blir lika nöjd som jag är!

Saltå kvarn
Ida och Clara, två sjukt inspirerande människor!

IMG_4362
Jag var trött men himla glad. Saltå kvarn
När mötet var slut hade ett gäng av oss ett litet möte för att planera ett roligt projekt vi håller på med. Förhoppningsvis kan vi avslöja vad det är himla snart!

De två bilderna på mig har jag lånat av Emma.

Posted on: 2 Comments

2 Responses

  1. Hejregina says:

    Vilket var objektivet? :)

  2. felicia says:

    jaa vilket objektiv? behöver också köpa nytt! så himla less på 50mm haha.

Leave a Reply