Den sista sommarkvällen för sjunde gången i år.

Igår mötte jag upp Sofia vid globen klockan fem och tillsammans tog vi oss ut mot Gröna Lund, vi skulle nämligen se Oskar Linnros!


corp01

Vi började med att äta mat, de har förvånansvärt god thaimat på Gröna Lund, smakar nästan som Spicy Hot (bästa thai stället i västerås<3).

copr02

 

Vi hade gott om tid på oss innan spelningen började så vi åkte ett varv i en bergodahlbana. Jag älskar att åka karuseller!

corp03

När klockan blev åtta började det hela och det var väldigt fint alltså. Det bästa var att han mixade in lite snuttar av snook-låtar i sina nya låtar. Mycket, mycket bra var det.

Posted on: 4 Comments

4 Responses

 1. Vad härligt att det blev en så bra kväll! Och thaimaten ser inte illa ut.

  Frukost framför film är så himla härligt när man inte har nååååågon tid att passa. Så härligt!

 2. Maria says:

  Åh vad fint att han gjorde det. I Värvet-avsnittet med honom sa han ju att han skämdes lite för Mr Cool? Men han kanske gillar det övriga han har gjort med dom :)

  • Un vélo says:

   Ja, jag har läst i någon intervju att han bara var nöjd med ett fjuttigt antal snooklåtar, minns inte hur många med typ 10 st. Så det var antagligen några av hans favoriter han körde. Bra var det i alla fall!

 3. Anna María says:

  Så fint! Håller med om att det har varit den sista sommarkvällen så sjukt många gånger i år. Men det är ju rätt fint alltså!

Leave a Reply