Den första veckan i september.

Den första veckan i september var jag hemskt dålig på att blogga. Mest för att jag inte ville uppdatera den gamla bloggen när jag visste att jag inte skulle kunna flytta över alla inlägg. Därför ägnade jag all tid åt att försöka blir klar med den här bloggen! Men jag gjorde faktiskt hel del andra saker också.

En vecka i september

Jag åt min sista frukost med köpt bröd.

En vecka i september

Hade avslutningslunch med mina fina Devotekollegor.

En vecka i september

Jag åt en toast skagen, den var god men faktiskt så tycker jag om den jag gör själv mer för jag chillar med pepparoten och dillen. Just dill är en såndär ört som jag verkligen kan leva utan.

En vecka i september

Efter att jag hade sagt hej då till mina kollegor mötte jag upp Helena och Hanna! Vi fikade på satutnus och åt middag hemma hos Hanna. Det var så sjukt mysigt för vi träffas alldeles för sällan alla tre.

En vecka i september

Annars så bestod den första veckan i september mest av fikapauser och kodande. Min syster hade bakat punchrullar till mig och Carl i inflyttningspresent. De var så otroligt goda!

En vecka i september

Sedan så började jag ju baka eget bröd också. Här är en annan variant jag har gjort. Tänkte visa receptet på det nästa vecka. Detta bröd är sjukt mycket enklare än det förra, det tar seriöst 5 minuter att fixa degen och det har precis noll minuter i jästid. Älskar det.

En vecka i september
Annars så fikade jag och kodade mest hela tiden. Fast på lördagen var jag på Tomas och Yrsas årliga augustifest i september, med bilderna därifrån får komma i ett helt separat inlägg. Nu ska jag duscha och möta upp Julia för kultursöndag.

Posted on: 11 Comments

11 Responses

 1. Christina says:

  Vilken fin blogg du har :)
  Himla fina bilder och den är trevlig att läsa :)

 2. Så mycket goda och fina saker! Härligt och spännande med nytt :) Och det där brödet ser jag framemot att få recept på :)

  Ha en fin söndag <3 Jennie

 3. frida says:

  veeet, det är riktigt kul men finns ju så mycket att hitta på så man vet inte vad man ska ta sig till! vilken är din hemstad som du varit på kulturnatten i?
  är pepp på att se receptet till brödet! ser supergott ut.
  kram!

 4. lovisa says:

  åh, ser fram emot brödreceptet! har också tänkt att börja baka eget bröd mer och mer, men det tar ju sån tid tänker jag. superbra då med 5minutersbröd!

  • Un vélo says:

   Ja men det var precis det jag tänkte och det som liksom hindrade mig, men det var detta bröd som fick mig att komma igång. Så otroligt enkelt verkligen!

 5. Men åh, pepparrot är ju så himla gott!!

  • Un vélo says:

   Ja verkligen, men i små mängder. Jag tycker det tar överhand så himla lätt annars, vill ju känna smaken av allt annat också!

 6. Johanna says:

  Jag döööör så mycket gott!!!

 7. therese says:

  Hej!
  Åh, jag måste få veta vad det är för yoghurt du har i första bilden!

 8. frida says:

  åå du är så duktig!!!

 9. Hej!

  Jag har två frågor till dig :) Jag undrar varför du har slutat jobba på Devote (om det inte är en hemlighet) samt vad du tycker om kursen Konstvetenskap – visuell kommunikation? Funderar på att läsa den nästa år.

  Tack för en bra blogg!

  Hälsningar, från Selinas J. “ex-praktikant” :)

Leave a Reply