Carl fyller år.

För prick två veckor sedan fyllde Carl år.
Carl fyller år
När man fyller år får man önska sig precis vad man vill till frukost och Carl valde pannkakor, sjukt bra val måste jag säga.
Carl fyller år
När det blev kväll hade vi ett gäng vänner över, jag hade nyfärgat hår och nya stora örhängen kvällen till ära.
Carl fyller år
Carl och Mattias hade lagat väldigt många empanadas till alla, det var så gott. Efter maten åkte vi in till under bron men då hade jag inte med mig kameran. Hade dock en sjukt rolig kväll, skrattade så mycket att jag fick ont i kinderna!
Carl fyller år
Att vakna lite bakis och inse att det finns massor med färdiga pannkakor till frukost <3
Carl fyller år
På lördagen åt vi födelsedagslunch med Carls familj men det finns det inte heller några bilder på men på söndagen åt vi ännu en lyxfrukost innehållandes valnötsbröd som Carl bakat och salami och brie. SÅ GOTT.
Carl fyller år
Efter frukosten åkte jag till Södertälje och firade min mormor och kusin som också fyllt år! När jag kom hem hade jag fått med mig massor med julpynt från mamma så jag fixade julfint i lägenheten och tände det första adventsljuset.

Posted on: 5 Comments

5 Responses

 1. elise says:

  gawd, du ser ut som en filmstjärna på fotot! SÅ tjusig.

 2. Elin says:

  Åh vad fint! Vad är det förresten för tallrikar på första bilden?

 3. samovaren says:

  valnøttbrød og pannekaker til frukost<3

 4. Madeleine says:

  Åh va snygg du är Emelie! Smashing!

Leave a Reply