Budapest, första dagen.

Tidigt, klockan 05.30 för att vara exakt, förra torsdagen satte jag och Carl oss på Arlanda express för att ta oss till Arlanda med slutdestinationen Budapest.

Budapest

Vi åkte tillsammans med Bianca och Erik. På bilden ser ni Bianca och Carl!

Budapest

Vi fick inte checka in på hotellet när vi kom fram, så vi gav oss ut på upptäcktsfärd in mot stan.

Budapest03

Vi gjorde inte mycket mer än att äta och ta det lugnt i en park. Innan vi gick tillbaka mot hotellet igen.

Budapest

Den här bilden symboliserar så himla mycket känslan vi kände när vi kom upp på våra rum. Vi sprang runt och typ skrek och hoppade upp och ned i typ en kvar haha. Vi hade förväntat oss skitrum innehållandes heltäckningsmatta komplett med fukt mystiska fläckar. Men det var så himla fint, fräscht och vi hade varsin franskbalkong med världshistoriens utsikt över Donau.

Budapest

Jag var trött och mycket gladare än vad det ser ut som. Tröjan jag har på mig på bilden är en magtröja som jag köpte tidigare under dagen!

Budapest

Den här bilden är också sjukt beskrivande av första dagen. Alla stannade och fotade överallt, hela tiden.

Budapest

Men hur kan man inte bli fotogalen när det ser ut särhär typ överallt!? Så fint!

Budapest07Budapest

Efter fotopromenad och häng på hotellrummet åkte vi mot ett ställe som hette Montenegroi Gruman och åt hamhurgare med aivar, det var så himla gott!

BudapestBudapest10

Efter maten var uppäten gick vi ett kvarter mot ett ställe som ni hade tipsat om, nämligen Szimpla! Det var så sjukt! Små gångar och hemliga rum överallt, värsta mysigt! Sedan tog vi sista tunnelbanan hem och laddade om för nästa dag som kom att bli den stora turistdagen.

Posted on: No Comments

Leave a Reply