Budapest, dag 3.

Ny blogg men med samma innehåll (fast förhoppningsvis lite bättre!). Hoppas att ni tycker om det här nya, för det gör verkligen jag! Men, nu måste jag ju fortsätta berätta om budapestresan, kom ju helt av mig med bloggen och dess uppdateringar här ett tag


Under lördagen som var vår tredje dag där besökt vi ett av de stora baden som Budapest är så känt för. Men dit hade jag inte med mig kameran, eller ja, inte systemkameran i alla fall. Under resans gång fotade jag massor med en engångskamera så när den är framkallad kan jag visa hur det såg ut där. Sjukt flott var det.


Budapest, dag 3.


När det blev kväll gick vi genom stan mot samma restaurang som vi besökt kvällen innan. Most hette den.


Budapest, dag 3.


Det var väldigt fint och mysigt där.


Budapest, dag 3.


Dagen innan hade jag ju ätit världen äckligaste ceasarsallad där men jag ville ge det en chans till. Mest för att jag verkligen ville äta samma mat som Carl åt dagen innan, det vill säga rostad potatis i timjan med anka och orangesallad (sallad med frukt!), det var verkligen otroligt gott!

Budapest, dag 3.

Carl och Erik åt hamburgare som de tyckte var väldigt goda. Sedan hade vi tänkt gå till ett ställe som heter Csendes, en sjukt fin bar vi hade gått förbi dagen innan. Men det var vi för trötta av pga extrem värme och massor med bad!

Nästa del av resan (vilket också är den sista) kommer snart och ungefär 100 saker till jag har tänkt visa er, är så himla pepp!

Posted on: 2 Comments

2 Responses

  1. Emelie L says:

    Fin blogg Emelie! :)

Leave a Reply