Bloggfika på vintagefabriken

I söndags var jag ute i midsommarkransen en sväng. Det var jag och massor med bloggare som fikade tillsammans, jag har sakta men säkert börjat inse att jag är en sån, bloggare alltså. 
Bloggfika på vintagefabriken
Bloggfika på vintagefabriken
Det var som alltid väldigt fint på vintagefabriken. Jag tror bestämt att jag ska måla våra pinnstolar som på bilden här ovan, sjukt fint ju!
Bloggfika på vintagefabriken
Jag hade bakat ett gäng kladdkakemuffins som jag hade med mig.
Bloggfika på vintagefabriken
Emelie och Jessica var där.
Bloggfika på vintagefabriken
En suddig Elsa, Annika, ElsaMaria och så Karoline!
Bloggfika på vintagefabriken
Lisen och Sandra.
Bloggfika på vintagefabrikenEmma vår såklart där och likaså Johanna. Det var väldigt roligt och inspirerande att träffa alla dessa kreativa människor. Att bero på att vara kreativ så har jag inte ritat på flera veckor. Jag är helt slut när jag kommer hem från skolan, men snart vänjer jag mig väl vid dessa långa dagar och då blir förhoppningsvis både ritandet och bloggandet bättre!

 

Posted on: 1 Comment

One Response

  1. elise says:

    mys! och så många bra kvinnor på en och samma plats.

Leave a Reply