Blandat från förra veckan.

Förra veckan hade jag sjukt mycken inplanterat, det har jag denna vecka också men en kommer ju in i tempot efter ett tag. Veckan började med att jag bakade äppelpaj med Sofia och Sofia, den blev så god att jag glömde bort att fota.
Blandad från förra veckan
En annan dag förra veckan, jag tror det var onsdagen, så kom Rebecca hem till mig och käkade lite mat. Det blev en röra av överblivna grönsaker. Och såklart asmycket parmesan. Bästa jag vet.
Blandad från förra veckan
Lite så här ser de ut i ett av hörnen hemma hos oss. Borde fota av allt  och visa er men nu när det är “vår” lägenhet så har plötsligt känslan av att det aldrig är klart slagit mig.
Blandad från förra veckanBlandad från förra veckan
Efter maten köpte vi varsin chokladboll och satt oss nere vid vattnet och hade det mysigt. Älskar att bo så nära vatten alltså.
Blandad från förra veckanBlandad från förra veckanBlandad från förra veckan
På torsdagen var det skola som vanligt och på kvällen var det tech fest for women, en grej som klarna höll i pga att det var Sthlm Tech week, day, what ever. Det var helt ok (uppskattade inte snacket om hur ooolika kvinnor och män är, jösses kvinnor är ju ba så mer empatiska osv, sånt himla skitsnack.) Men det fanns photo booth och gratis drinkar så lite win vare ju.
Blandad från förra veckanBlandad från förra veckanBlandad från förra veckan
På lördagen lagade jag lunch till mig och Carl i form av den bästa salladen vi vet just nu (här finns receptet) och så lagade jag en västerbottenostpaj innan jag åkte iväg på kräftskiva med min klass. Så himla kul att se människor från hela världen reagera på kräftorna och snapsvisorna! Men bilder därifrån kommer senare. Nu ska jag på dejt med Carl :D

Posted on: 2 Comments

2 Responses

  1. Maja says:

    Låter sannerligen som en härlig vecka! :-)

  2. lovisa says:

    vilka magiska bilder! alla egentligen men SÄRSKILT den under pizzan. vilket ljus.

Leave a Reply