BAKA

Förra tisdagen mötte jag upp ElsaMaria (ja vi ses ganska ofta som ni kanske märker!).
Boksläpp
Gollig! Vi fikade på Gildas, tycker om det stället.
BoksläppBoksläpp
Efter fikat skulle vi gå mot Saltå Kvarn för där hölls nämligen Boksläppsfest för boken Baka som UnderbaraClara och Annakarin Nyberg har gjort. Vi trodde att vi var för tidiga så vi gick upp en sväng till vitabergsparken.
Boksläpp
Det visade sig att vi inte alls var tidiga utan vi fick till och med stå ett tag utanför innan vi blev insläppta för att inte avbryta en presentation som hölls, misslyckat av oss! Här ovan ser ni den fina boken BAKA, som är en bakbok för barn. Jag hade en liknande (fast mkt fulare) när jag var liten som jag älskade.
Boksläpp
Carrå var där!
Boksläpp
Författarinnorna! BAKA är den första boken i en serie om tre, i höst kommer FIXA och sist ut är ODLA. Boken FIXA hade ju vart drömboken för mig som liten, har nämligen alltid älskat att pyssla och fixa ihop saker.
Boksläpp
Inlägget får avslutas med en sjukt glad Elsa som håller i de fina böckerna. Måste göra ett inlägg med bara boken så att ni får se lite mer av den, den är proppfull utav fina illustrationer!

3 Responses

  1. Så härliga bilder!! Jag har förresten mejlat dig :)

  2. Åh så fina bilder och den boken verkar vara såå bra! Jag vill köpa den, trots att jag inte har några barn ;)

  3. Jessica says:

    Åhh, ja! Hade också någon slags bakbok som liten. Den hette något i stil med LÖRDAGSGODIS och hade jättemycket illustrationer för att vara tydlig. Bakade ur den non stop. Bra grej!

Leave a Reply