Att äta sig igenom stan.

I sommar bor och jobbar jag i Västerås i 6 veckor. Förra sommaren var alla mina favoriter hemma men i år är vi bara tre stycken. Vi bestämde oss för att göra det bästa av situationen och prova oss igenom Västerås restaurangutbud. K9K9K9K9K9K9
Först ut var K9 som är en fiskrestaurang som ligger i ett gammalt tullhus nere vid vattnet. Jag var inte sugen på fisk så jag tog en hamburgare pga hade hört att den skulle vara god. Det var den inte, den var till och med kall tråkigt nog. Helena tog fisk men hon tyckte inte den var någe vidare märkvärdig den heller. Men det var himla kul att prova för jag har alltid undrat hur det ser ut där inne och hur maten smakat osv. Förra helgen var vi på Hattfabriken, då provade jag något som jag aldrig ätit förut. Men det får ni se mer av sen!

Posted on: 5 Comments

5 Responses

 1. Synd att det inte var gott, men då vet man ju liksom det och undrar inte c:

 2. Johanna says:

  tråkigt att ni inte var riktigt nöjda med maten, hamburgaren såg god ut! Hoppas nästa restaurang blir bättre! :)

 3. linda says:

  Åh! har precis hittat din fin fina blogg och kan liksom inte sluta läsa. Älskart! Ville bara säga det.

 4. Fröken H says:

  Tråkigt att maten inte var god! Men miljön var fin i alla fall :)

 5. Ann says:

  K9 ser verkligen mycket bättre ut än vad det är, så synd ju.. Spännande att se resten av listan! Vad jobbar du med i sommar, kan inte minnas att jag läst det?

Leave a Reply