Andra helgen i januari.

Här kommer ett gäng blandade bilder från förra helgen. Jag ligger fortfarande sjukt mycket efter i min redigering av bilder pga förra veckans tentaplugg.
helg01
helg02
Hur som helst så gick vi några meter till tunnelbanan efter att vi fotat bilderna på min klädsel ni ser i inlägget nedan. Vi skulle nämligen åka in till stan.
helg03 helg04
Jag hade sett att lagerhaus hade fått in massor med fint så jag ville klämma på allt i verkligheten. Tyckte om kannorna massor.
helg05 helg06
Mot kvällen började jag och Carl laga mat och det tog så sjukt lång tid, vi gjorde nämligen precis allt från grunden. Det var himla gott men vi fick ställa in kvällens planer pga en middag som blev klar 22.30.
helg07 helg08

 

På söndagen lagade jag oeufs en cocotte till frukost igen, det blev inte lika gott den här gången pga ersatte grädden med mjölk-gör inte det. Sedan satt jag inne med min tenta i en vecka och kollade på första säsongen av true blood, på alla klipp Ellen Degeners lagt ut på youtube och så läste jag på om spontaneous combustion (det är när människor plötsligen ba börjar brinna av sig själv) istället för att plugga. Men jag blev ju klar med tentan och idag började jag på en ny kurs på en annan skola!

 

Posted on: 4 Comments

4 Responses

 1. lovisa says:

  okej, där blev min kväll uppbökad totalt pga nyfikenheten plus rädslan för spontaneous combustion…

 2. lovisa says:

  haha, jäkla autocorrect! uppbOkad givetvis!

 3. Mikaela says:

  Åh älskar kopparna från Lagerhaus! Önskar att jag drack kaffe eller te bara så jag kunde använda dom!

 4. elise says:

  whaaat spontaneous combustion! måste läsa på, känner jag! ;D

Leave a Reply