Alperna, paris och lite vindruvor.

saker

Idag har jag mest suttit och skissat på ett jobb som jag håller på med just nu. Så här såg det ut till en början men just den här stilen som allting är ritat i, ni vet så att det ser handritat ut, skippade jag och så gjorde jag allt digitalt istället. När jobbet är klart kommer jag såklart att visa det här. Men nu ska jag äta lax och se på film <3


ps. såg att veckans torsdagstema har släppts och denna vecka är det höstidyll.

Posted on: 5 Comments

5 Responses

 1. Maja says:

  Känns som ett franskt jobb. Spännande! :)

 2. lisa says:

  måste börja se på mer film jag. kanske får ta och kika på nån i morgonkväll :) Fast då tänkte jag baka. men på onsdag ska jag iaf se film. hoppas filmen var bra! =)

 3. Henrie says:

  Hej!
  jag har några frågor…
  Vad använder du för program när du arbetar med skisser och teckningar i datorn?
  Har du något tips på bra gratisprogram?

  Ha det!

Leave a Reply