Akvarell och skrivare.

Idag har jag gjort något så tråkigt som att städa ut julen, känns lite tomt men så himla skönt. När det var avklarat satt jag mig ned och målade klart en akvarell som jag påbörjade i somras. Kände att det var på tiden.

löv_blogg_800

När det var klart tog jag in bilden i photoshop och fixade lite med den, såhär blev det då!

Söndag
Men det jag lagt ned mest tid på idag är att skriva ut massor med illustationer på min nya skrivare, testa olika papper och inställningar. Jag älskar det cremefärgade pappret, vill hitta ett lite tjockare sånt i A3f-format också. Jag tror att det skulle vara väldigt fint!

Förresten, idag är det sista dagen som det är fri frakt på min society6!

10 Responses

 1. Elisabeth says:

  WOW vilka illustrationer, du har verkligen talang! Hade gärna slagit till på en ormbunksakvarell om den fanns uppe på din Society6, har du planer på att lägga upp dem?

 2. M says:

  Åh så fint!

 3. Maria says:

  Ja det creméfärgade pappret var jättefint!

 4. sara says:

  superfina ormbunkar,

 5. elise says:

  SJUKT fina ormbunkar!

 6. Olivia says:

  Vad duktig du är!

 7. hille says:

  så himla himla fint. och särskilt med det cremefärgade!

 8. vardagskonst says:

  Det här är nog ett av mina favoritinlägg just nu. Har vart inne och tittat på det flera gånger just pga inspiration. Funderar starkt på att börja mixtra med skrivare och papper jag med.

 9. emma says:

  ojojojoj så snyggt! älskar ormbunkarna, och pappret till det. läckert!

Leave a Reply