2013 i 12 bilder.

Nu är 2013 snart slut så här kommer en liten kort sammanfattning på mitt 2013. Jag har kollat igenom mina album för varje månad under årets gång och helt enkelt valt ut den bilden som representerade månaden och vad jag gjorde då mest och bäst.

Kapp
Januari: Vi bor i sundbyberg och går så ofta vi kan på alla bra secondhand butiker som finns i närheten en dag köper vi kupade champagneglas för 10kr styck.
Bloggfika
Februari: Jag blir bjuden på bloggfika och kan knappt tro att det är sant, någon måste ha skickat fel för jag är väl inte en bloggare? Men det är jag väl och fikan var så himla trevlig!Glitterkamera
Mars: Jag skriver pysselartiklar för Devote och pysslar och ritar mer än någonsin tidigare.
Vintageparty
April: Jag var på oerhört många tillställningar i April, däribland releasfesten för Vintagefabrikens fina bok Vintageparty där bjöds det på 7 storters kakor <3
Västerås, Björnön
Maj: Jag åkte hem till Västerås och drog med mig hela familjen ut till Björnön, det är så himla fint där på våren och så kryllar det av dovhjortar och rådjur!
Nationaldagen
Juni: Jag spenderade ca halva tiden i Västerås och andra halvan i Sthlm, på nationaldagen kom de här gänget och hälsade på mig i Stockholm. Det var så himla varmt och vi hade picknicklunch i en park senare på dagen. Mysigt!
Mutantrabarber
Juli: Jag fyllde år, hade glassfest, badade nästan varje dag och var i Västerås nästan hela månaden . Jag cyklade på långa utflyter och hittade mutantrabarber på vägen.
Budapest
Augusti: Innehöll både Way out West (som var helt fantastiskt) och en resa till Budapest som var minst lika bra den med, så fin stad och så sjukt bra sällskap.
September
September: Vi flyttade den sista aug och började bo i lägenheten som vi bor i nu. Jag tycker om denna lägis sjukt mycket, så fint överallt!
Köket
Oktober: Carl började baka bröd, typ årets bästa. Det är så otroligt gott med hembakat bröd <3
Fyra frukostar
November: Firade födelsedagar varje vecka och åt pannkaksfrukost nästan lika ofta. Det var en himla bra månad, var liksom helt glad precis varje minut.
Paket
December: Även fast snön har saknats så kom den för en kort sekund precis lagom tills när jag och Carl hade julfest, perfekt! Jag har salgit in mängder med paket, gjort julgodis och klippt oräkneligt många pappersstjärnor!

Idag är det sista dagen på året och jag hoppas att nästa år blir minst lika bra. Jag tänker mig att jag under 2014 ska lära mig att äta koriander, komma in på beckmans, vara kär i Carl, starta mitt egna företag, åka på tågluff och få ett förstahanskontrakt på en lägenhet. Alltsammans låter ju helt strålande tycker jag, vad ska ni göra 2014?

Posted on: 5 Comments

5 Responses

 1. frida says:

  så fint!
  lära mig äta koriander kanske jag också borde ha som nyårslöfte. känns ganska omöjligt men sandra beijer klarade det ju!!!
  hoppas du får en riktigt bra kväll. kram

 2. stefanie says:

  hej! jag undrar vart killens solglasögon är ifrån, på bilden som representerar augusti? så himla fina!

  tack för en inspirerande blogg som inte är som alla andras :)

 3. jag älskar det här inlägget! <3

 4. Jeanette says:

  Jag skulle vilja säga att du har haft ett väldigt fint år med den sammanfattningen!

 5. Sandra Leone says:

  Åh så fantastiskt!

Leave a Reply